
přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Marketing
Typ práce: Zápisky z přednášek
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Práce se zabývá marketingem služeb. Věnuje se obecně marketingu služeb, službám doprovázejícím výrobek i vlastnostem služeb. Rozebírá témata marketingové koncepce a produktu. Všímá si faktorů ovlivňujících tvorbu cen ve službách, distribuce služeb a komunikace ve službách. Sleduje problematiku lidského faktoru a materiálního prostředí.
1. Marketing služeb
1.1. Čtyři kategorie různorodých nabídek (P. Kotler)
1.2. Definice služeb
1.3. Klasifikace služeb
1.3.1. Vymezení služeb podle odvětvové klasifikace ekonomických činností
1.3.2. Klasifikace podle ekonomů Foota a Hatta
1.3.3. Faktory zohledňované při klasifikaci služeb
1.3.4. Klasifikace dle povahy služeb a zákazníka
1.3.5. Klasifikační matice
1.3.6. Klasifikace podle V. Cibákové a E. Strážcovské
2. Služby doprovázející výrobek
2.1. Základní vlastnosti služeb
2.2. Funkční rozdíly mezi zbožím a službami
2.3. Služby doprovázející výrobek
2.4. Úroveň vnímaného rizika a očekávání
2.5. Pochopení zákazníkova hodnocení
3. Vlastnosti služeb
3.1. Faktory podmiňující rozvoj služeb
3.2. Využití marketingového přístupu ve službách
3.2.1. Vývoj marketingu služeb
3.2.2. Specifika marketingu služeb
3.2.3. Vývoj marketingové orientace
3.2.4. Etapy při hledání vlastního marketingu
3.2.5. Marketing vztahů
3.2.6. Význam stálého zákazníka
3.2.7. Postavení marketingu v organizaci služeb
3.2.8. Hlavní nedostatky marketingu v organizaci služeb
3.2.9. Marketingová koncepce služeb
4. Marketingová koncepce
4.1. Proces marketingového plánování
4.2. Marketingový model Malcolma Mc Donalda
4.2.1. Strategický kontext
4.2.2. Zhodnocení podmínek
4.2.3. Formulace marketingové strategie
5. Dokončení marketingové koncepce ve službách
5.1. Ansoffova matice
5.2. Alokace zdrojů a sledování
5.3. Marketingový mix
6. Produkt - služba I, II
6.1. Nabídka služeb
6.1.1. Prvky v nabídce služeb
6.1.2. Formy služby
6.1.3. Úroveň služby
6.2. Produkt – služba II
6.2.1. Tvorba package
6.2.2. Důvody obliby package na straně zákazníků
6.2.3. Důvody obliby package na straně organizátorů
6.2.4. Charakteristické rysy packagů
6.2.5. Podmínky realizace package
7. Produkt – služba II
7.1. Klasifikace packagů
7.2. Životní cyklus ve službách
7.3. Koncepce životního cyklu
7.4. Problémy s použitím
7.5. Směry růstu ve službách
7.6. Nový produkt služba
7.7. Sortimentní politika
7.8. Směry růstu
7.9. Vývoj nového produktu služba
7.10. Vlastnosti spojené s novým produktem
7.11. Hodnocení služeb pomocí poziční mapy spokojenost – významnost
7.12. Ceny ve službách
7.13. Vliv vlastností služeb na cenu
7.14. Kontinuum od značky ke komoditě
8. Faktory ovlivňující tvorbu cen ve službách
8.1. Klasifikace služeb pro cenové účely
8.2. Metody stanovení cen služeb
8.3. Taktika tvorby cen
8.4. Zásady tvorby cen služeb
8.5. Jednotlivé etapy tvorby cen služby
8.6. Distribuce služeb
8.7. Cíle distribuční strategie
9. Distribuce služeb
9.1. Faktory ovlivňující distribuci ve službách
9.2. Vytváření distribučního kanálu
9.2.1. Druhy
9.3. Inovace v distribuci služeb (trendy)
9.4. Umístění služby
9.5. Nákupní obvody ve městech
9.6. Komunikace ve službách
9.6.1. Základní cíle marketingové komunikace ve službách
9.6.2. Základní odlišnosti komunikace ve službách
9.6.3. Zvýšení úspěchu marketingové komunikace
9.6.4. Faktory ovlivňující komunikační mix
10. Komunikace ve službách
10.1. Možnosti zlepšení v oblasti marketingové komunikace
10.2. Komunikační mix ve službách
10.3. Osobní prodej
10.4. Rozdíly mezi prodejem zboží a služeb
10.5. Podpora prodeje
10.6. Publicita
10.7. Ústní podání – Reference
10.8. Postup při sestavení komunikačního plánu
10.9. Lidský faktor ve službách
10.9.1. Vztah zákazníků k personálu
10.9.2. Role zaměstnanců a jejich vliv na zákazníky
11. Lidské faktory ve službách
11.1. Prvky funkční kvality služeb
11.2. Způsoby zvyšování kvality zaměstnanců
11.3. Zákazníci
11.4. Materiální prostředí
12. Materiální prostředí
12.1. Nehmotnost materiálního prostředí
12.2. Řízení materiálního prostředí
12.3. Design prostředí
12.4. Základní rozhodnutí o designu
12.5. Atributy rozhodující o výběru maloobchodu
12.6. Vytváření atmosféry služeb
12.7. Procesy ve službách
12.8. Provozní management ve službách
12.9. Hlavní zdroje mezifunkčních konfliktů
12.10. Odlišnosti procesů ve službách
Platba prostřednictvím brány mobilního operátora. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
V případě potíží s realizací platby se neváhejte obrátit na infolinku poskytovatele služby, společnost Advanced Telecom Services s.r.o., na čísle +420 776 999 199
Nápověda pro zákazníky Telefónica O2:
Nápověda pro zákazníky Vodafone:
Nápověda pro zákazníky T-mobile:
Platba kartou. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
Po odeslání kontrolního kódu budete přesměrováni do platební brány ČSOB, kde zadáte údaje potřebné pro platbu. Platbu dokončíte stisknutím tlačítka "ZAPLATIT".
Akceptované karty: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Můj přítel - maturitní otázka německy 4/4 | 1017x |
2. | Berlín a německá města - maturitní otázka německy 1/4 | 707x |
3. | Rakousko - maturitní otázka německy 3/4 | 673x |
4. | Švýcarská konfederace - maturitní otázka německy 2/4 | 424x |
5. | Vývoj české literární kritiky a estetiky - maturitní otázka 19/23 | 353x |
6. | Španělsko ve zkratce | 349x |
7. | Austrálie | 349x |
8. | Čtenářský deník | 236x |
9. | Marketing služeb - přednášky | 190x |
10. | Nový Zéland | 173x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.