Seminarky.cz > Seminárky/Referáty > > Vegetariánské menu

Vegetariánské menu


Kategorie: Hotelnictví a turismus

Typ práce: Seminárky/referáty

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Charakteristika: Jedná se o vypracování obsahu tří vegetariánských menu, které se skládají z studeného předkrmu, polévky, hlavního chodu, zákusku a kávy, to vše je doplněno o vhodné nápoje ke každému chodu.

Úryvek

"Porto tawny Pečená paprika s balkánským sýrem

Veltlínské zelené
Velkopavlovická obl., 2003 Zeleninový vývar s nudlemi

Frankovka Klaret
Znojemská obl., 2006 Gratinovaná brokolice,

Louis Girardot
Brut Zapečená bramborová kaše

Espresso Ovocný salát
Vodka Amundsen
"

Poznámka

Ponecháno v původním formátu.

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x47d1adc47a05e.zip (8 kB)
Nezabalený formát:
Vegetarianske_menu.doc (31 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse