přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Hotelnictví a turismus
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Jedná se o vypracování obsahu tří vegetariánských menu, které se skládají z studeného předkrmu, polévky, hlavního chodu, zákusku a kávy, to vše je doplněno o vhodné nápoje ke každému chodu.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Jídelní lístek - česká kuchyně | 627x |
2. | Scénář k oboru Hotelnictví: svatba na vesnici - absolventská práce | 567x |
3. | Vegetariánské menu | 370x |
4. | Průvodcovská zpráva | 220x |
5. | Nápojový lístek - kavárna Grande Pignatta | 188x |
6. | Menza ČVUT na Strahově | 112x |
7. | Marketingový plán uvedení nového produktu na trh | 36x |
8. | Oslava 10. výročí otevření country baru - scénář, praktická maturitní práce | 29x |
9. | Podpora prodeje - restaurace na Andělu v Praze | 19x |
10. | Itinerář zájezdu do věnných měst | 17x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.