Seminarky.cz > Seminárky/Referáty > > Jídelní lístek - česká kuchyně

Jídelní lístek - česká kuchyně


Kategorie: Hotelnictví a turismus

Typ práce: Seminárky/referáty

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Charakteristika: Práce je vypracovaným jídelním lístkem se zaměřením na českou kuchyni, který obsahuje vše od předkrmů, přes speciality po zákusky a ovoce.

Obsah

1.
Studené předkrmy
2.
Polévky
3.
Teplé předkrmy
4.
Ryby, drůbež, zvěřina
5.
Dětské a DIA pokrmy
6.
Speciality
7.
Hotová jídla
8.
Pokrmy na objednávku
9.
Zeleninové pokrmy
10.
Přílohy, saláty, kompoty
11.
Studené pokrmy, sýry
12.
Teplé moučníky
13.
Studené moučníky
14.
Ovoce

Úryvek

"RYBY, DRŮBEŽ, ZVĚŘINA

300 g Pstruh pečený na másle a kmíně, Bramborová kaše 95,- Kč
300 g Kapr po Novohradsku, Vařené brambory 134,- Kč
300 g File z candáta po mlynářsku, Zapečené brambory se smetanou 166,- Kč
350 g Kuře pečené, Míchaná zelenina, Vařená rýže 188,- Kč
350 g Pečená kachna, Červené zelí, Bramborový knedlík 208,- Kč
350 g Pečená husa, Houskový knedlík 198,- Kč
350 g Zajíc na smetaně s brusinkami, Houskový knedlík 218,- Kč
350 g Bažant pečený po česku, Červené zelí, Vařené brambory 195,- Kč
350 g Kančí bok pečený na česneku, Bramborové knedlíky 208,- Kč

DĚTSKÉ A DIA POKRMY

175 g Smažený kuřecí řízek, Bramborová kaše 121,- Kč
150 g Svíčková na smetaně, ½ houskový knedlík, brusinky, šlehačka, citron 80,- Kč
300 g Vařená kuřecí prsa, Vařené brambory s máslem 115,- Kč
250 g Vařená šunka, Vařené brambory s máslem 85,- Kč"

Poznámka

Obsahuje obrázky. V čistém textu by šlo max. o dvě strany.

PRÁCE BYLA UVOLNĚNA BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x47d1b2958e18f.zip (385 kB)
Nezabalený formát:
Jidelni_listek.doc (536 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse