přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Hotelnictví a turismus
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Tato práce se velmi stručně zabývá hodnocením vína. Pouze heslovitě zmiňuje jeho hodnocení dle čistoty, barvy a vůně. Uvádí typické a základní vůně pro odrůdy. Dále zmiňuje nejen kyseliny, sladkost, třísloviny a extrakt, ale také alkohol, stáří vína a harmonii.
Platba prostřednictvím brány mobilního operátora. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
V případě potíží s realizací platby se neváhejte obrátit na infolinku poskytovatele služby, společnost Advanced Telecom Services s.r.o., na čísle +420 776 999 199
Nápověda pro zákazníky Telefónica O2:
Nápověda pro zákazníky Vodafone:
Nápověda pro zákazníky T-mobile:
Platba kartou. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
Po odeslání kontrolního kódu budete přesměrováni do platební brány ČSOB, kde zadáte údaje potřebné pro platbu. Platbu dokončíte stisknutím tlačítka "ZAPLATIT".
Akceptované karty: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Prostření stolu - maturitní otázka anglicky | 250x |
2. | Gastronomický inventář a jeho členění | 37x |
3. | Příprava gastronomického pracoviště | 17x |
4. | Vztah škol a jiných institucí k rodičům a veřejnosti | 10x |
5. | Pivo | 5x |
6. | Oslovování vlastností vína | 2x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.