Seminarky.cz > Seminárky/Referáty > > Britská kuchyně

Britská kuchyně



Kategorie: Zeměpis

Typ práce: Seminárky/referáty

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Charakteristika: Tento text velmi povrchně seznamuje s britskou kuchyní. Nejdříve uvádí stručné zeměpisné informace, poté popisuje britskou kuchyni, její zvyky, odlišnosti a kvality. Grafickou formou představuje typická jídla, zmiňuje britskou snídani, oběd, i večeři. Závěr obsahuje návrh na menu.

Obsah

1.
Stručné seznámení s královstvím
2.
Jak chutná Británie?
3.
Typická jídla
4.
Snídaně
5.
Oběd
6.
Večeře
7.
Menu

Úryvek

"Typická jídla:

Ham and eggs
v Anglii oblíbená a rychlá snídaně, vejce se slaninou doplněné opečeným toastem.

Apple pie
Výborný anglický koláč z listovéhoi těsta plněný většinou rozvařenými jablky. Ke konzumaci vhodný jako teplý tak i studený dezert.

Vánoční puding
Puding se připravuje několik měsíců předem, nechává se odležet a ukrývá se do něj mince. Po polití alkoholem ho lze zapálit."

Poznámka

Čistý text dosahuje cca 3 stran. Práce obsahuje grafiku a fotografie.
Tato práce je kompilačního charakteru. Čerpá ze zdrojů: http://wapedia.mobi/cs/Spojen%C3%A9_Kr%C3%A1lovstv%C3%AD; http://www.tiscali.cz/leto/leto_center_050511.849537.html.
Práce je subjektivně zabarvená, obsahuje překlepy.

PRÁCE BYLA UVOLNĚNA BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x49ea01b5d651e.zip (1767 kB)
Nezabalený formát:
Britska_kuchyne.doc (1831 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse