přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Management
Typ práce: Vysokoškolské okruhy
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Práce definuje kontrolu, zabývá se jejími funkcemi a smyslem. Popisuje jednotlivé fáze kontrolního procesu. Dělí kontroly podle různých hledisek. Popisuje předpoklady pro vyšší účinnost kontroly a jevy, které ji naopak mohou snížit. Zde naleznete předchozí díl Diagnostika tvůrčích schopností a metody rozvoje tvořivosti, zjednodušený model tvůrčího myšlení nebo následující část práce - Marketingová strategie a její vytváření.
Platba prostřednictvím brány mobilního operátora. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
V případě potíží s realizací platby se neváhejte obrátit na infolinku poskytovatele služby, společnost Advanced Telecom Services s.r.o., na čísle +420 776 999 199
Nápověda pro zákazníky Telefónica O2:
Nápověda pro zákazníky Vodafone:
Nápověda pro zákazníky T-mobile:
Platba kartou. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
Po odeslání kontrolního kódu budete přesměrováni do platební brány ČSOB, kde zadáte údaje potřebné pro platbu. Platbu dokončíte stisknutím tlačítka "ZAPLATIT".
Akceptované karty: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Denis Diderot: Jeptiška | 34803x |
2. | Obchodni korespondence - vzory dopisů | 10362x |
3. | Fučad s.r.o. - krátký podnikatelský záměr | 10112x |
4. | Fiktivní restaurace - marketing, rizika a příčiny neúspěchu | 5466x |
5. | Bydlení - maturitní otázka německy 2/20 | 5177x |
6. | Hotelová rezervace - vzor obchodní korespondence | 5053x |
7. | Jídlo, německá a česká kuchyně - maturitní otázka německy 12/20 | 4859x |
8. | Účetnictví - tahák | 4500x |
9. | Jaroslav Vrchlický: Noc na Karlštejně | 4408x |
10. | Jack London: Bílý tesák | 4258x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.