přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Mikrobiologie
Typ práce: Seminárky/referáty
Škola: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Fakulta životního prostředí, Ústí nad Labem
Charakteristika: Tématem této práce je mikrobiologický rozbor vody. Po zdůraznění obecného významu vody v přírodě následuje dělení vodních bakterií a také rozdělení vody na pásma podle přítomnosti mikroorganismů ve vodě. Dále autor představuje postupy, které lze použít při odběru vzorků. Následuje popis, jak se vzorky zpracovávají a vyhodnocují. V závěru se autor věnuje rozboru vody podle počtu psychrofilních, mezofilních, koliformních a fekálních bakterií.
Platba prostřednictvím brány mobilního operátora. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
V případě potíží s realizací platby se neváhejte obrátit na infolinku poskytovatele služby, společnost Advanced Telecom Services s.r.o., na čísle +420 776 999 199
Nápověda pro zákazníky Telefónica O2:
Nápověda pro zákazníky Vodafone:
Nápověda pro zákazníky T-mobile:
Platba kartou. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
Po odeslání kontrolního kódu budete přesměrováni do platební brány ČSOB, kde zadáte údaje potřebné pro platbu. Platbu dokončíte stisknutím tlačítka "ZAPLATIT".
Akceptované karty: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Denis Diderot: Jeptiška | 34809x |
2. | Obchodni korespondence - vzory dopisů | 10363x |
3. | Fučad s.r.o. - krátký podnikatelský záměr | 10114x |
4. | Fiktivní restaurace - marketing, rizika a příčiny neúspěchu | 5466x |
5. | Bydlení - maturitní otázka německy 2/20 | 5181x |
6. | Hotelová rezervace - vzor obchodní korespondence | 5053x |
7. | Jídlo, německá a česká kuchyně - maturitní otázka německy 12/20 | 4867x |
8. | Účetnictví - tahák | 4505x |
9. | Jaroslav Vrchlický: Noc na Karlštejně | 4411x |
10. | Jack London: Bílý tesák | 4260x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.