přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Gastronomie, Cestovní ruch - teorie
Typ práce: Absolventské práce
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Absolventská práce popisující přípravu víkendového ubytování a stravování hostů hotelu nejprve přibližuje pořádanou akci, požadavky objednávajícího a charakterizuje umístnění, strukturu a služby ubytovacího zařízení. Následně specifikuje nábor pracovníků a objednávku služeb pro plánovanou akci prostřednictvím smluv, podává přehled připravovaného stravování, časový plán a pokyny pro zaměstnance. Nechybí zde soupis nakoupeného zboží pro přípravu pokrmů a jejich normování a cenotvorba. V závěru je podáno vyúčtování akce.
Platba prostřednictvím brány mobilního operátora. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
V případě potíží s realizací platby se neváhejte obrátit na infolinku poskytovatele služby, společnost Advanced Telecom Services s.r.o., na čísle +420 776 999 199
Nápověda pro zákazníky Telefónica O2:
Nápověda pro zákazníky Vodafone:
Nápověda pro zákazníky T-mobile:
Platba kartou. Pro započetí platebního procesu prosím vyplňte kontrolní kód a stiskněte tlačítko "Zaplatit"
Po proběhnutí platby budete přesměrováni zpět na tuto stránku, kde najdete odkaz ke stažení práce.
Po odeslání kontrolního kódu budete přesměrováni do platební brány ČSOB, kde zadáte údaje potřebné pro platbu. Platbu dokončíte stisknutím tlačítka "ZAPLATIT".
Akceptované karty: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro.
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.