Zboží


Kategorie: Výrobek

Typ práce: Vysokoškolské okruhy

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Obsah

Potraviny – charakteristika a rozdělení, hodnocení potravin, hlavní složky, vitamíny, minerální látky, cizorodé látky, aditiva a jejich dělení (antioxidanty a synergenty, anitmikrobika, látky měnící vzhled a konzistenci, příchutě, separátory). Zpracování ovoce a zeleniny a jejich konzervace. Maso – charakteristika, maso jatečních zvířat, veterinární kontrola, zpracování, masné výrobky, vady výrobků, drůbež, zvěřina a ryby. Vejce. Kůže – charakteristika, ušně a jejich dělení, syntetické kožedělné materiály, klasifikace dílců a obuvi. Celulóza. Polyetylen a polypropylen. PVC. Elastoměry. Kosmetika – materiály, funkční kosm., dekorativní kosmetika.

Poznámka

pouze hesly

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: aeko_vyrobekx0004.zip (13 kB)
Nezabalený formát:
dcrek.doc (49 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse