Gastronomie - esej anglicky
Kategorie: Angličtina
Typ práce: Eseje
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Práce popisuje jídelní zvyky ve světě i u nás, v ČR. Charakterizuje snídani, oběd i večeři, ale hlavně se zaměřuje na českou kuchyni a tradiční nápoje, jimž vévodí pivo. K porovnání jsou uvedeny i některé další země z pohledu jejich tradičních pokrmů.
Obsah
6. | Jídlo a jiné země a kontinenty
|
Úryvek
"The last meal of the day is dinner. In many families, the menu usually consists of another warm meal, for example dumpling with sauce, pancakes, or sausages with mustard. If we have a cold dinner it may be cheese, salami, ham, vegetables, and bread.
The Czech diet is not very healthy. It is based on meat, especially pork. Our national meal is roast pork with dumplings and sauerkraut. Popular dishes include Wiener schnitzel with potato salad, roast beef with a cream sauce or cabbage soup with sausage. Most meat is served with potatoes or dumplings. "
Poznámka
Velmi stručné!!!
Vlastnosti
Číslo práce: | 7094 |
---|
Autor: | Honey - |
Typ školy: | SŠ |
Počet stran:* | 1 |
Formát: | Nezadáno |
Odrážky: | Nezadáno |
Obrázky/grafy/schémata/tabulky: | Ne |
Použitá literatura: | Ne |
Jazyk: | angličtina |
Rok výroby: | 2004 |
Počet stažení: | 387 |
Velikost souboru: | 6 KiB |
* Počet stran je vyčíslen ve standardu portálu a může se tedy lišit od reálného počtu stran. |
STÁHNOUT PRÁCI
Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x454e4536bc150.zip (6 kB)
Nezabalený formát:
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.
Diskuse