přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)


Kategorie: Angličtina
Typ práce: Maturitní otázky
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Jedná se o vypracovanou maturitní otázku z angličtiny pro hotelové školy, která představuje, co obnáší práce číšníka, jaké jsou jeho povinnosti při práci v restauraci a jakým způsobem se správně prostírá stůl.
| Další práce od tohoto autora | ||
|---|---|---|
| 1. | Prostření stolu - maturitní otázka anglicky | 252x |
| 2. | Gastronomický inventář a jeho členění | 37x |
| 3. | Příprava gastronomického pracoviště | 17x |
| 4. | Vztah škol a jiných institucí k rodičům a veřejnosti | 10x |
| 5. | Pivo | 5x |
| 6. | Oslovování vlastností vína | 2x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.