Seminarky.cz > Maturitní otázky > > > Jídelní lístek - anglicky

Jídelní lístek - anglicky


Kategorie: Angličtina, Hotelnictví a turismus

Typ práce: Maturitní otázky

Škola: nezadáno/škola není v seznamu

Charakteristika: Tato práce uvádí jídelní lístek s obrázky v angličtině. Vypisuje nejen alkoholické a nealkoholické nápoje, polévky, teplé a studené předkrmy, ale také bezmasá jídla, ryby, speciality, včetně pokrmů z hovězího, vepřového a drůbežího masa. Nechybí ani saláty, dezerty, poháry a přílohy.

Obsah

1.
Drinks
2.
Beer and wine
3.
Alcoholic drinks
4.
Soups
5.
Warm starters
6.
Cold dishes
7.
Meatless dishes
8.
Fish
9.
Specialities
10.
Beef dishes
11.
Pork
12.
Poultry dishes
13.
Salads
14.
Desserts
15.
Sundaes
16.
Side dishes

Úryvek

"PORK

200g Pork knee – roast
pork knee, mustard, horseradish

200g „FOLK POCKET“
pork, cheese Niva, mushrooms, ham, leek, onion, pepper, vegetable garnish

200g Steak
steak, sauce, vegetable garnish

200g Fried steak
fried pork, sauce, onion, pepper, vegetable garnish

200g Pork medallions with almonds
pork, almonds, sauce, pepper, vegetable garnish

200g Chop with ham and egg
pork, ham, egg, sauce, pepper, vegetable garnish

200g „RUMCAJS´S secret“
pork, liver, bacon, mushrooms, pepper, onion, sauce, vegetable garnish"

Poznámka

Čistý text dosahuje cca 6 stran. Práce obsahuje fotografie.
Materiál vhodný jako příprava k maturitní zkoušce nebo k tématu jídlo na střední škole.

PRÁCE BYLA UVOLNĚNA BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x497e1e0cd5260.zip (2058 kB)
Nezabalený formát:
Jidelni_listek_aj.doc (2106 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse