přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Kategorie: Angličtina, Hotelnictví a turismus
Typ práce: Maturitní otázky
Škola: nezadáno/škola není v seznamu
Charakteristika: Tato práce uvádí jídelní lístek s obrázky v angličtině. Vypisuje nejen alkoholické a nealkoholické nápoje, polévky, teplé a studené předkrmy, ale také bezmasá jídla, ryby, speciality, včetně pokrmů z hovězího, vepřového a drůbežího masa. Nechybí ani saláty, dezerty, poháry a přílohy.
Další práce od tohoto autora | ||
---|---|---|
1. | Jídelní lístek - anglicky | 2339x |
2. | Německá slovíčka o dopravě - Transport, Verkehr | 1656x |
3. | Šedá ekonomika | 75x |
4. | Cena, cenová politika a metody stanovení ceny | 70x |
5. | Investiční rozhodování ve finančním řízení podniku | 26x |
6. | Leasingové financování | 15x |
7. | Zúčtování se zaměstnanci ve finančním účetnictví | 12x |
8. | ISO 26000 - norma pro společenskou odpovědnost | 7x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.