Název Goodness Staženo

Hotelnictví a turismus - vypracované okruhy k bakalářským zkouškám

Tato práce obsahuje 20 podrobně vypracovaných otázek k bakalářským zkouškám na hotelové škole. Charakterizují základní problematiku nejen z oblasti ho... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie


459x

Technologie potravin a pokrmů: otázky ke SZZ

Práce obsahuje 19 vypracovaných témat pro SZZ skládající se z předmětů: Technologie potravin rostlinného a živočišného původu, konzervace a balení pot... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie


24x

Vývoj hotelnictví a gastronomie v ČR

Práce zahrnuje téma Vývoj a postavení oboru v hospodářství ČR. Nejprve popisuje legislativní požadavky a podmínky pro provozování hotelových a restaur... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie


13x

Hotel jako hospodářská jednotka

Práce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí: služby hotelu, typol... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie


10x

Nákupní, skladovací a výrobní činnost v gastronomii

Práce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí výběr dodavatele, zaj... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie

9x

Formy prodeje a způsoby nabídky v gastronomii

Práce je zpracována přehledně a použité zdroje jsou ověřenými. V práci je téma rozděleno do následujících témat: nabídka, jídelní a nápojový lístek, m... (detail)

Typ školy: VŠ

Kategorie: Gastronomie

7x