přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Název | Goodness | Staženo |
---|---|---|
Hotelnictví a turismus - vypracované okruhy k bakalářským zkouškámTato práce obsahuje 20 podrobně vypracovaných otázek k bakalářským zkouškám na hotelové škole. Charakterizují základní problematiku nejen z oblasti ho... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
459x |
|
Technologie potravin a pokrmů: otázky ke SZZPráce obsahuje 19 vypracovaných témat pro SZZ skládající se z předmětů: Technologie potravin rostlinného a živočišného původu, konzervace a balení pot... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
24x |
|
Vývoj hotelnictví a gastronomie v ČRPráce zahrnuje téma Vývoj a postavení oboru v hospodářství ČR. Nejprve popisuje legislativní požadavky a podmínky pro provozování hotelových a restaur... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
13x |
|
Hotel jako hospodářská jednotkaPráce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí: služby hotelu, typol... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
10x |
|
Nákupní, skladovací a výrobní činnost v gastronomiiPráce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků. Je složena z těchto částí výběr dodavatele, zaj... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
9x |
|
Formy prodeje a způsoby nabídky v gastronomiiPráce je zpracována přehledně a použité zdroje jsou ověřenými. V práci je téma rozděleno do následujících témat: nabídka, jídelní a nápojový lístek, m... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
7x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.