přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Název | Goodness | Staženo |
---|---|---|
NápojePráce nejprve charakterizuje nápoje jako takové a popisuje jejich vliv na lidský organismus. Dále dělí nápoje podle výživového hlediska a charakterizu... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
625x |
|
Zbožíznalství - hodnocení a ochrana zboží - výpisky z přednášekPráce obsahuje výpisky z přednášek předmětu Zbožíznalství. Stručně popisuje hodnocení a ochranu zboží. Uvádí definici základních pojmů. Věnuje se ochr... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola, Ostatní předměty |
572x |
|
Poživatiny - výpisky z přednášekPráce obsahuje výpisky z přednášek předmětu Zbožíznalství. Formou hesel uvádí význam poživatin v potravinářském průmyslu, zabývá se jejich hodnocením.... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola, Ostatní předměty |
246x |
|
Biologický základ chovu hospodářských zvířat - tahákTestové otázky na test z biologických základů chovu hospodářských zvířat a vyznačenými odpověďmi. Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
76x |
|
Eutrofizace vodPráce velmi krátce popisuje vznik a důsledky eutrofizace vod. ... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
68x |
|
Technologie zpracování potravinStudijní materiál pro studenty potravinářských oborů s maturitou v hlavních bodech seznamuje s technologií zpracování masa, vajec a mléka. Nabízené in... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
6x |
|
Biogenní prvky v rostlináchPráce zabývající se biogenními prvky v rostlinách vysvětluje nejprve podstatu minerální výživy rostlin. Biogenní prvky poté dělí na makrobiogenní a mi... (detail) Typ školy: SŠ Kategorie: Biologie, Zemědělská, potravinářská škola |
3x |
|
Základní technologické operace výroby cukru, nečokoládových cukrovinek, kakaové a čokoládové hmoty - slovenskyZápisky z hodin psané převážně slovensky v první části podrobně sledují základní technologické operace výroby cukru a krátce seznamují i s vedlejšími ... (detail) Typ školy: SOU Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
1x |
|
Škrobárenství, mlynářství, pekárenství, těstovinářství, zpracování ovoce a zeleniny - slovenskyZápisky z hodin psané převážně ve slovenštině seznamují se surovinami, výrobky a především technologickými operacemi ve škrobárenství, mlynářství, pek... (detail) Typ školy: SOU Kategorie: Zemědělská, potravinářská škola |
1x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.