přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Recentní suroviny: skripta
Základní překladatelské termíny - rusky
Huntington, Samuel: Politický řád v měnících se společnostech
Finanční řízení podniku: otázky ke státní zkoušce
Karel Čapek a kol.: Hovory s Antonínem Švehlou (a o něm)
Název | Goodness | Staženo |
---|---|---|
Cukrová řepa a výroba cukru - přednáškyPráce seznamuje s cukrovou řepou a výrobou cukru. Pojednává o chemickém složení cukrovky, její kvalitě a jakosti. Dále obsahuje technologický postup z... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie, Zemědělství |
93x |
|
Výživa člověkaPráce na téma výživa člověka je studijním textem pro přípravu na zkoušku z předmětu Výživa člověka. Práce zpracovává 10 hlavních témat, které jsou dál... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie, Medicína |
28x |
|
Potravinářská technologie: Potraviny živočišného původu - vypracované otázkyJedná se o vypracované otázky pro předmět Potravinářská technologie. Text heslovitě seznamuje s potravinami živočišného původu. Velmi stručně popisuje... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
16x |
|
Výroba ječného sladu - přednáškyPráce představuje ječmen jako surovinu pro výrobu sladu a uvádí jeho chemické složení. Dále se zabývá technologickým postupem výroby sladu, vyjmenováv... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
11x |
|
Analýza potravinPráce z oboru obsahuje informace z přednášek předmětu Analýza potravin. V úvodu autor vysvětluje spojitost tématu s některými obory. Dále se práce str... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie, Chemie |
8x |
|
Základy zdravé výživyJedná se o výpisky z přednášek předmětu Základy zdravé výživy... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie |
8x |
|
Biochemie - výtah slovenskyVýtah učiva z biochemie se věnuje tepelným procesům a jejich vlivům na vybrané živiny. Rovněž rozebírá tepelné zpracování masa, seznamuje s rozdělení... (detail) Typ školy: VŠ Kategorie: Gastronomie, Biochemie a biofyzika |
0x |
Zaregistrujte se a dostávejte nejlepší nabídky jako první.